آموزش Revit و MEP برق
تأیید طراحی آموزش Revit و MEP برق رایانه به ویژه برای متخصصانی که چارچوب های برقی را برنامه ریزی و آزمایش می کنند ، قابل توجه است.
تأیید مجدد MEP نشان می دهد که شما برنامه را در همه جا می شناسید ، و این یک نشانه برای کارفرمایان و مشتریان است که شما یک متخصص قابل اعتماد هستید.
تمرکز کنید که با این دوره آمادگی از مربی تأیید شده Autodesk ، اریک وینگ ، به یک حرفه ای مجوز اصلاح مجدد MEP تبدیل شوید.
او توانایی های خاص تضمین شده آموزش Revit و MEP برق توسط آزمون 35 سوال را بررسی می کند ، از جمله چهار سرزمین اصلی که در اهداف تأیید واقع شده است: تلاش هماهنگ ، تظاهرات ، مستندات و چشم انداز. برای مثال ، مضامین را با استفاده از مدل ها و اسناد موجود وارد کنید و به آنها وصل کنید.
ساخت برنامه های کف؛ ایجاد خانواده های جدید و انواع خانواده؛ به عنوان مثال ، نمایش اجزای الکتریکی ، تابلوها ، مدارها ، تاسیسات ، سوئیچ ها ، کانال ها و ابزارهای زنگ دار و امنیتی.
استفاده از طرح بندی های چشم انداز به نقشه ها؛ و تحویل نقاط به نقطه با اندازه گیری ها و برچسب ها.
هنگامی که شما با این دوره کار خود را تمام کرده اید ، می توانید مطمئن باشید که از آزمون حرفه ای Revit MEP 2015 Certified MEP استفاده می کنید.
موضوعات شامل:
سوابق AutoCAD را به Revit وارد کنید
آموزش Revit و MEP برق اتصال مدلهای Revit
استفاده از صفحات
ساخت انواع جدید خانواده
از جمله و تغییر تابلوها ، مدارها ، سوئیچ ها ، کانال ها ، و این فقط آغاز است
نقطه نظرات را می بیند
(موسیقی دیجیتالی) - [مربی] سلام ، من اریک بال هستم ، و به دوره خوش آمدید.
از آنجا که Revit به برنامه کاربردی AEC تبدیل شده است ، تصدیق در حال تبدیل شدن به یک ترتیب بیشتر و بیشتر در مورد رزومه شما است.
علیرغم اینکه تعداد زیادی دوره آموزش Revit و MEP برق قابل مقایسه دیگر در کتابخانه وجود دارد ، اما این دوره به نقاط خاص آزمون می رسد. در این دوره ، نحوه کار با مدلهای مهندسی Revit و حتی سوابق اتوکد را بفهمید.
من با گفتن بله بهترین راه مدل های اتصال و واردات شروع می کنم.
در آن مرحله بهترین راه حل چارچوب های پراکندگی و اتصالات برقی را برای شما می گویم.
ما می دانیم که چگونه می توان تاسیسات برقی ، تخته ، سیم کشی و مدارهای برقی را نشان داد.
ما علاوه بر بسیاری از دستگاه ها و رویه های مختلف ، هریک از این نکات برجسته را پوشش خواهیم داد.
از آنجا که این یک دوره تأیید است ، درک آموزش Revit و MEP برق می شود که مقدماتی در Revit MEP وجود داشته است.
اگر نه ، خوب است.
بسیاری از دوره های Revit MEP در کتابخانه وجود دارد که می توانید ابتدا آنها را مشاهده کنید ، برای شروع کار. در حال حاضر ، ما چگونه شروع می کنیم.
CERT دبستان: آموزش ( رویت ) Revit و معماری خبره و حرفه ای
CERT دبستان: آموزش Revit و MEP برق خبره و حرفه ای
CERT دبستان: آموزش Revit و MEP مکانیک و لوله کشی خبره حرفه ای
، ,revit ,mep ,های ,ها ,دوره ,revit و ,mep برق ,و mep ,آموزش revit ,ها و
درباره این سایت